Ludieke lezing over kaas en wijn door Franky Malbrancke gevolgd door volwaardige maaltijd;

Praktische gegevens
Franky is lid van het directieteam in de hotelschool 'Ter Duinen' in Koksijde.
Als technisch adviseur coördinator bouwt hij mee aan de toekomst van een nieuwe generatie chefs, sommeliers, bartenders, restauranthouders en hoteluitbaters.
Werken in de gerenommeerde hotelschool betekent dat Franky op heel diverse locaties komt. De ene dag is hij verantwoordelijk voor een receptie op het Koninklijk Paleis
en de volgende dag begeleidt hij studenten op een culinaire ontdekkingsreis.
De passie van Franky stopt niet na de schooluren.
Als inspirerende lesgever entertaint hij diverse verenigingen met culinaire opleidingen.
Hier weet hij het educatieve perfect te verbinden met ludieke anekdotes en wist-je-datjes...
Dirk Verhaegen
Contactgegevens
Ook Interessant

Misdaad en straf in Herzele tijdens de Bourgondische periode door Erwin Van der Hoeven
Na mijn beroepsloopbaan startte ik de opleiding geschiedenis aan de Ugent. Groot was mijn verwondering toen ik vast stelde dat er van mijn geboortedorp, Herzele, heel veel bronnenmateriaal uit de late middeleeuwen is overgeleverd. Ik greep dan ook met beide handen de kans om voor mijn masterscriptie de sociale verhoudingen in Herzele tijdens de late middeleeuwen te onderzoeken.

Lezing door Hendrik Camu "Wat moet ik nu geloven dokter"
