Servais wandeling in Halle, met Afternoon Tea in Villa Servais: VOLZET!

Praktische gegevens
François Servais (°1807) werd geboren in Halle en ontpopte zich al op jonge leeftijd tot cellovirtuoos. In 1847 trouwt hij in Sint-Petersburg, waarna het gezin zijn intrek neemt in de zogenaamde ‘Villa Servais’.
Hij reisde dertig jaar door Europa en oogstte ongezien groot succes. Servais bleef echter trouw aan zijn geboortestad Halle: hij is er opgegroeid, heeft er een gezin gesticht en is er gestorven.
Tijdens onze Servaiswandeling (± 2 km) vertelt een ervaren gids over Servais’ leven en werk en neemt je mee naar bijzondere plekken uit zijn leven en uiteraard ook naar ‘Villa Servais’.
Daar worden wij ontvangen in de sfeervolle tearoom, waar stilgestaan wordt bij de traditie van de Afternoon Tea: we krijgen een glaasje bubbels geserveerd, gevolgd door een driedelig menu.
We beginnen met een trio van traditionele sandwiches, gevolgd door zelfgemaakte scones met clotted cream, lemon curt en jam. En we sluiten we af met een assortiment huisgemaakt gebak.
Het aantal plaatsen is beperkt!
Alleen wie snel betaalt is zeker van zijn plekje in de gezellige sfeer van ‘Villa Servais’.
Deelname in de kosten: €50 voor leden en €70 voor niet-leden.
De prijs omvat het busvervoer + gegidste wandeling + Afternoon Tea.
DEZE UITSTAP IS INMIDDELS VOLZET EN AFGESLOTEN !
Neos Lennik
Contactgegevens
Hoe online inschrijven en betalen
Ook Interessant

Vierbekenwandeling in Sint-Martens-Bodegem

Melodieën voor Miljoenen: afgesloten!
WIEN...BLEIBT WIEN! Een gouden 'allesbehalve oude' klassieker. Neos 'huisorkest' Frascati Symphonic zal ons in 2025 opnieuw verwennen met een wervelend concert in de prachtige Koningin Elisabethzaal.

Lezing 'Gezond oud worden' OPGELET! NIEUWE DATUM: 3 NOVEMBER! (i.p.v. 6/11)
Lezing door Dr.ir. Eric De Maerteleire, bio-ingenieur en doctor in de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen. Eric De Maerteleire is lid van de Hoge Gezondheidsraad van België en erkend scheikundige voor de rechtbanken op het vlak van voedingsmiddelen. Hij staat dagelijks in voor de eetwareninspectie en het scheikundig en bacteriologisch onderzoek van voedingswaren.