Bubbels

BUBBLES Het verschil tussen cava, cremant processco en champagne Voordracht door Francky Malbranche
Ontspanningsnamiddagen

Praktische gegevens

Geeertruihof
07-11-25
Ontvangst 13:45
Aanvang 14:00
Einduur 17:00
Voor iedereen
Aantal plaatsen resterend: 7
Bubbels: 15,00 euro voor leden
Bubbels: 20,00 euro voor niet leden
Op voorhand inschrijven verplicht

Franky werkt in het dagelijks leven als technisch adviseur in de hotelschool 'Ter Duinen' in Koksijde. Zo bouwt hij mee aan de toekomst van een nieuwe generatie chefs, restauranthouders en hoteluitbaters. Werken in de gerenommeerde hotelschool brengt Franky op heel diverse locaties: de ene dag is hij verantwoordelijk voor een receptie op het Koninklijk Paleis, de andere dag begeleidt hij studenten op een culinaire ont- dekkingsreis. De passie van Franky stopt niet na de schooluren. Als inspirerende lesgever entertaint hij di- verse verenigingen met culinaire opleidingen. Hier weet hij het educatieve perfect te verbinden met ludieke anekdotes en wist-je-datjes.

Deze lezing focust zich op vragen als:

Wat is het grote verschil tussen deze mousserende dranken? Wat is het prijsverschil? Wat best te drinken? Moet het altijd champagne zijn? Hoe serveren we ze best? Wat is het ideale glas? ...

Er is ook een degustatie voorzien om de theorie aan de praktijk te koppelen.

Neos Leuven

Contactgegevens
neosleuven@gmail.com