Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
André Rieu op het Vrijthof 10 Juli VOLZET
op 10/7/2022 om 19:00 tot 23:59
Programma:

Met net geen 300 Limburgse deelnemers woonden we in 2018 twee voorstellingen bij.  En we moesten sommige clubs teleurstellen, we konden de wachtlijst niet volledig wegwerken.

We geven je enkele reacties mee…. 
 
“ Bij deze wil ik u in naam van de leden die meegingen hartelijk danken voor de fantastische avond die we zondag hebben mogen beleven. Het weer was ideaal, het eten heel lekker, een mooi, ontroerend concert, en een puike organisatie. We gingen met een verjongd en blij hart naar huis.”.. Neos Genk
 
En Neos Hoeselt schreef: “ Een maestro die niet alleen zijn orkest maar ook zijn publiek bespeelde. Zalige muziek, virtuoze sopraantjes, een prachtige setting, geweldig mooi weer, lekker eten, goed gezelschap. We zaten wel in Nederland maar we waanden ons in Zuid Frankrijk. Alle ingrediënten waren aanwezig voor prachtig avondje Rieu op het Vrijthof in Maastricht.”
 
In 2021 tovert Rieu het hele Vrijthof weer om tot één grote openlucht concertzaal. Heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het worden wederom onvergetelijke avonden vol komische en ontroerende momenten, en heel veel romantiek! Neos Limburg heeft het terrasarrangementen gereserveerd voor uw clubleden.
 
 
Georganiseerd door:
NEOS Limburg