Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
"The Roy Orbison Story” by Barry Steele and friends
op 22/3/2023 om 14:30 tot 20:00
Programma:

De carrière van Orbison nam een vliegende start. Roy Orbison scoorde zijn grootste successen begin de jaren zestig toen 22 van zijn nummers in de Billboard Top 40 terug te vinden waren. ‘Only the lonely’, ‘Crying’ en ‘Pretty Woman’ zijn nog steeds wereldhits. Midden jaren tachtig vertoefde hij een poosje in de luwte van de muziekwereld. Zijn nummer ‘In Dreams’, dat door filmmaker David Lynch werd opgepikt voor de soundtrack van ‘Blue Velvet’ bracht daar verandering in. Spijtig genoeg overleed hij midden in zijn langverwachte comebacktour, net toen hij op pad ging met de superband The Traveling Wilburys.  

The Big O is niet gemakkelijk te imiteren. Uiterlijk ben je er snel: zwarte kledij, zwart haar en een donkere zonnebril. Qua stem is het een ander paar mouwen. Roy Orbison was gezegend met een uniek, diep exemplaar, ergens tussen een tenor en bariton, wat hem de bijnaam The Caruso of Rock opleverde. 

Barry Steele is wereldwijd gekend als één van de beste Roy Orbison-Tributezangers. Haast nauwelijks te onderscheiden van de legende! Hij brengt de zanger weer tot leven in deze tribute musical en maakt met u een muzikale tijdreis door het oeuvre van Orbison. 

 

Prijs:

ticket: € 32 p.p. incl. receptie
extra busvervoer mogelijk voor namiddag voorstellingen € 19.5 p.p.

Inschrijven via club secretaris

 

Georganiseerd door:
Neos Oost-Vlaanderen
Locatie:
cc De PlomBlom
Graanmarkt
9400 NINOVE
Download documenten:
Barry Steele.jpg
The best of.jpg