Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Red Star Line: donderdag 6 en vrijdag 7/4/2023, 16u, Studio 100 Pop-Up Theater, Puurs
op 6/4/2023 om 16:00 tot 19:00
Programma:

donderdag 6 en vrijdag 7 april 2023, 16u, Studio 100 Pop-Up Theater, Puurs

Deze nieuwe Vlaamse creatie wordt de grote opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Het belooft opnieuw een emotionele rollercoaster te worden met een unieke live-beleving. De bezoekers worden ondergedompeld in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in een ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water. De Vlaamse pers en Antwerps Burgemeester Bart De Wever waren alvast onder de indruk van het eerste voorproefje dat ze kregen voorgeschoteld met inbegrip van een eerste song en het gigantische schip. De wereldpremière is voorzien voor 19 maart 2023, en met Neos zijn we er exclusief bij op 6 en 7 april 2023!
Met Red Star Line bouwt Studio 100 stevig verder aan de traditie van prestigieuze, epische spektakel-musicals voor een zeer breed publiek over een stuk Vlaamse geschiedenis die tegelijk ook nog steeds actueel is in de huidige samenleving omwille van het onderwerp. Red Star line is een verhaal van alle tijden: van dromen en verwachtingen, van ondernemen, slagen en falen, van hoop en verlangen, van zoeken naar een beetje geluk, overkoepeld door de kracht van ware liefde die zich een weg moet banen over de grilligste golven van de Atlantische Oceaan.
Red Star Line is ook een verhaal van bij ons. De stad Antwerpen was - einde 19e, begin 20e eeuw - het vertrekpunt van waar de grote oceaanstomers van de Red Star Line rederij richting New York vertrokken. In de authentieke gebouwen van de rederij, ter hoogte van de originele bolders op Het Eilandje is ook het indrukwekkende Red Star Line Museum gelegen. Er is dan ook rond de musical een nauwe samenwerking met de stad Antwerpen en het Red Star Line Museum. De voorstelling laat zich inspireren op het verhaal van de rederij en de levensverhalen van de Red Star Line-passagiers, die in de authentieke loodsen van het museum worden verteld.
Verrassende namen
Studio 100 kan rekenen op een reeks van topnamen om deze productie tot leven te brengen. De rol van Walter, een Vlaamse ondernemer in New York, wordt gespeeld door Peter Van den Begin en Peter Van de Velde. Carry Goossens en Frans Van der Aa spelen de rol van Walter's boekhouder Jakob. De jonge talenten Charlotte Boudry en Charlotte Verduyn spelen de rol van Louise, de dochter van Walter.
Naast deze nieuwe namen was reeds bekend dat de sterkhouders van de vorige productie Jelle Cleymans en Jonas Van Geel opnieuw aan boord zijn. Voor Marie werden Lotte Stevens en Ianthe Tavernier aangetrokken. Samen vormen Jan en Marie het koppel dat centraal staat in deze musical.

Deelnemen met uw club

  • Ticket cat. 1: € 63,50
  • Ticket cat. 2: € 52,50

We testen voor Red Star Line drie formules uit: de formule ‘enkel ticket’, de formule ‘ticket met busvervoer’ en de formule ‘ticket met busvervoer en maaltijd’.

  • Supplement busvervoer: € 19,50
  • Supplement busvervoer en maaltijd: € 44
Georganiseerd door:
Neos vzw