Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Black History: Frank Vaganée,dirigent met als internationale topsolist TUTU PUOANE
op 20/4/2023 om 20:00 tot 22:00
Programma:

 

Naar jaarlijkse gewoonte hebben we opnieuw een concert kunnen boeken voor onze Neos-leden. Dit jaar wordt het een “exclusief” concert, uitsluitend voor leden van Neos Vlaams-Brabant. Dit betekent dat we quasi geen beperking in aantal deelnemers garanderen (de zaal heeft een capaciteit van 700 stoelen!).

De LUCA BIGBAND onder leiding van dirigent Frank VAGANEE brengt ons in het kader van Black History Month een concert met de bekende Zuid-Afrikaanse zangeres TUTU PUOANE, een internationale topsoliste. Een unieke samenwerking tussen de LUCA Bigband en één van de meest wonderbaarlijke stemmen uit de internationale jazz- en soulwereld!

Tutu Puoane werd geboren in Pretoria (Zuid-Afrika) in 1979 en studeerde aan de Music College van de Universiteit van Kaapstad. Ze trad op in Zuid-Afrika, Italië, Zwitserland, Duitsland, de VS, België en Nederland. Ze stond op concertpodia samen met Dré Pallemaerts en Toots Tielemans. 

“A great soul madame”!

Tutu zal een mengeling van Afrikaanse, Europese en Amerikaanse muziekgenres brengen. Eigen composities, maar ook songs uit het Great American Songbook en arrangementen van Zuid-Afrikaanse originals.

Na het concert openen we de bar van LUCA waar we jullie een drank aanbieden, met mogelijkheid om nog een beetje te blijven napraten. We zorgen voor enkele eenvoudige hapjes op de tafeltjes.

Timing van de avond:

·         19.30 u : Opening van de deuren (vrije plaatsen)

·         20.00 u: Verwelkoming

·         20.05 u: Start van het concert

·         21.30 u: Einde concert (geen pauze voorzien)

·         21.30 u: Opening van de bar

·         23.00 u: Einde van een fantastische avond

Prijs & aantal deelnemers:

Dit concert is EXCLUSIEF voor Neos leden uit Vlaams-Brabant!  We hebben een zaalcapaciteit van 700 plaatsen.  Met quasi zekerheid kunnen we aldus vooropstellen dat we geen clubs of clubleden zullen moeten teleurstellen.

De prijs werd beperkt gehouden in verhouding met hetgeen we jullie gaan aanbieden en werd vastgelegd op 20 euro per persoon, zoals hierboven vermeld.

Vervoer:

Er is parkeergelegenheid voor de wagens vóór- en achteraan de concertzaal

Adres: Lemmensinstituut – Campus Leuven, Lemmensberg 3 te 3000 Leuven.

We bieden de mogelijkheid om met de autocar te komen: 20 euro extra.

We zullen met een autocarbedrijf uit de regio’s Oost- en West- Brabant werken, hetgeen een lange ophaalronde zal vermijden.

Praktisch:

Inschrijven door een gegroepeerde storting via uw clubpenningmeester, welke per club doorstort op de rekening van Neos Vlaams-Brabant BE98 7344 2602 279 met vermelding van uw Neos Club, het aantal deelnemers, met of zonder busvervoer.

Deze betaling geldt als inschrijving.

Uiterste datum van betaling aan Neos Vlaams-Brabant is 1 april 2023 (tenzij onverwachts de zaalcapaciteit zou overschreden worden).

Annuleringen na die datum worden niet terugbetaald.

 

Johny Verhaegen Coördinator evenementen/reizen

Ronny Lannoo Voorzitter

Neos Vlaams-Brabant                                                                                                                                       

 

Georganiseerd door:
Neos Vlaams Brabant
Locatie:
Lemmensinstituut Campus Leuven
Lemmensberg
3000 LEUVEN