Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
The Nutcracker - 1/12/24 - Koninklijk Circus Brussel
op 1/12/2024 om 14:00 tot 17:00
Programma:

Na het oogverblindende en overdonderende Carmina Burana van vorig seizoen, keert het wereldberoemde dansgezelschap Szeged Contemporary Dance Company (SCDC) terug met een gloednieuwe productie van DE NOTENKRAKER/THE NUTCRACKER. Magischer en meer betoverend dan ooit tevoren!

Tsjaikovski werd gevraagd de muziek te componeren en na Het Zwanenmeer en Doornroosje was ook zijn derde en laatste ballet een waar succes. Daterend uit 1892 vormt het nog steeds een tijdloos meesterwerk. De Notenkraker is het meest gespeelde balletstuk aller tijden.

Op een zwoele kerstavond, terwijl de sterren fonkelen en het kindergelach weerklinkt, komt een sprookje voor je ogen tot leven. Geleid door de magie van Drosselmeyer, de mysterieuze peetvader van de dromen, ontdekt Carla een wereld waar speelgoed tot leven komt en muizen dansen in de schaduwen van de nacht. Samen met de Notenkrakerprins begint ze aan een wonderlijk avontuur waarin zoete dromen zich vermengen met de verschrikkingen van de nacht, waardoor elke danspas wordt verlicht met een hemelse gloed. Met Tsjaikovski's betoverende muziek, weelderige decors en unieke kostuums is elk moment van deze show een reis naar een magisch koninkrijk. Laat je betoveren en je ziel beroeren door het feeërieke ballet van wereldniveau, op de aanstekelijke en befaamde muziek van componist Tsjaikovski.

 Praktisch:

  • Datum: zondag 1 december 2024, 14u00
  • Locatie: Koninklijk Circus, Brussel
  • Prijs:
    • ticket goud: €119
    • ticket cat. 1: €99
    • supplement busvervoer: €23,5

Interesse? Neem contact op met je lokale club!

Georganiseerd door:
Neos vzw