Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
45 jaar Neos! Bart Peeters deluxe
op 28/4/2025 - 5/5/2025
Programma:

Op zaterdag 30 november 2024 bereikt Bart Peeters de pensioengerechtigde leeftijd. En in 2025 viert Neos haar 45-jarig bestaan. Beide even vitaal, beide klaar voor een feest! En dat SAMEN.


Bart Peeters Deluxe 2025 zal weer een grote productie worden, maar wel op Neos-maat. Je mag je verwachten aan het woonkamergevoel in een zee van super-de-luxe licht en geluid. “Heel bewust in de Lotto Arena, een zaal waarvan we ondertussen weten dat je er zowel klein kan blijven, als volle gas kan gaan,” aldus Bart Peeters zelf.


“We zoeken naar een evenwicht in de setlist tussen de publieksfavorieten en al eens iets onverwachts. De Ideale Mannen zullen er zeker bij zijn. Mijn huisdokter beweert dat ook ik mogelijk nog in topvorm zal zijn. Er zal ook wel eens een gast langskomen, en naar goede gewoonte tevens een koor!”


Dit overgoten met een gesmaakte Neos-saus, die het 45-jarig bestaan van Neos alle eer aandoet. Benieuwd? Binnenkort meer!


Je komt toch mee vieren? (...zingen/lachen/dansen/...) De kers op de Neos-verjaardagstaart is jouw aanwezigheid en enthousiasme!

Praktisch: 

  • Datum: eind april /begin mei 2025* *exacte datum wordt ASAP bekend gemaakt!
  • Locatie: Lotto Arena, Antwerpen
  • Richtprijs:
    • ticket: € nog te bepalen
    • supplement busvervoer: € nog te bepalen

Interesse? Neem contact op met je lokale club!

Georganiseerd door:
Neos vzw