Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Feelgoodmusical Tien Om Te Zien - 29/5/25 - Studio 100 Pop-Up Theater, Puurs
op 29/5/2025 om 14:00 tot 17:00
Programma:

Tien Om Te Zien, De Musical is de opvolger van de succesvolle feelgood musical Vergeet Barbara , die 120.000 bezoekers mocht verwelkomen, waaronder ook Neos! Ook de nieuwe feelgood musical is een perfecte mix van humor en nostalgische Vlaamse tophits.

De musical vertelt het verhaal van 4 vrienden die met de komst van Tien Om Te Zien hun kans zien om als boysband een plaats in de spotlights te veroveren. Maar… is iedereen wel zo opgezet met hun plannen? En is de Vlaamse showbizz wel klaar voor hen?

Het wordt een onvergetelijke musical, boordevol nostalgische Vlaamse tophits en met een indrukwekkende sterrencast, met onder meer Nathalie Meskens, Ruth Beeckmans, Kürt Rogiers, Laura Tesoro, Jonas Van Geel, Mathias Mesmans, Peter Thyssen en Tom Audenaert.

Deze musical zal, net als Vergeet Barbara, vol hilarische scènes zitten dus er zal zeker gelachen worden. Alle nummers zijn echte meezingers en de cast bestaat uit tonnen talent. Daarnaast is Tien Om Te Zien, 35 jaar na datum, nog altijd één van de kroonjuwelen van VTM, en een betrouwbare partner waar Studio 100 graag mee samenwerkt.


Praktisch:

  • Datum: donderdag 29 mei 2025, 14u00
  • Locatie: Studio 100 Pop-Up Theater, Puurs
  • Prijs:
    • ticket cat. 1: €55
    • ticket cat. 2: €45
    • supplement busvervoer: nog te bepalen

Interesse? Neem contact op met je lokale club!

Georganiseerd door:
Neos vzw