Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Culturele ontmoetingsdagen - Gunther Neefs - 17,18 en 19/9/24
op 17/9/2024 - 19/9/2024 om 11:00 tot 18:00
Programma:

Een ideaal moment om gezellig samen dat nieuwe culturele Neos-jaar af te trappen. Dit keer trekt Günther NEEFSmet zijn band het feest op gang.

Muziek heeft altijd centraal gestaan bij de familie NEEFS. Al in Günthers jeugd zorgden de radiogolven voor een warm gevoel in de huiskamer. Zowel Vlaamse klassiekers als innemende evergreens uit de wereld van de soul en de swing veroverden een plaats in het hart van de warmste stem van Vlaanderen. In 2023 trok Günther samen met enkele straffe stemmen naar de Spaanse zon om er sprankelende covers te maken voor een nieuw seizoen van “Liefde voor Muziek”. Hij stak de liedjes van Daan, Jaap Reesema, Metejoor, Portland, Stef Bos en K3 in een nieuw jasje. Hij doorbrak muzikale grenzen.

Hij brengt ons samen met zijn liveband het programma “De Kracht van Muziek” - naar zijn gelijknamige album uitgebracht in het voorjaar van 2023. In deze voorstelling gidst hij ons door zijn muzikaal oeuvre van 14 albums. Dat doet hij met nieuw werk, met songs uit Liefde Voor Muziek, aangevuld met zijn grootste hits.

We overgieten dit muzikaal arrangement met de gekende provinciale all-in saus: hartelijke aperitief met wachtbordje, een verzorgde warme lunch met wijn gevolgd door dessert met koffie. Daarna genieten we van het optreden en als afsluiter kunnen we gezellig napraten met een drankje.

Inschrijven via je clubsecretariaat !!

 

 

Georganiseerd door:
Neos Oost-Vlaanderen