Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

CLUB-ACTIVITEITEN

De plaatselijke afdelingen organiseren tal van activiteiten. Deze gaan van voordrachten, daguitstappen, gezellig samenzijn, sport en ontspanning,...
In onderstaand overzicht worden sommige activiteiten (voordrachten, uitstappen, cultuur) van de afdelingen in de kijker gezet. Wil je weten wat een afdeling daarnaast nog op het programma staan heeft, neem dan zeker een kijkje op de website van de afdeling. Klik hier voor een overzicht van alle afdelingen en hun website

Terug naar overzicht
Lezing : "DE WERELD GAAT AAN ERNST TEN ONDER" door Manu ADRIAENS
op 2/2/2023 om 14:00 tot 17:00
Programma:

Neen, niet corona is het grootste gevaar voor het voortbestaan van onze planeet, vindt Manu ADRIAENS. Wat dan wél? Het teveel aan ernst, het gebrek aan humor

In deze voordracht vraagt Manu zich af: ‘Als de aarde rond is, waarom draait er dan zoveel vierkant?’. Ook graaft hij in zijn persoonlijke verleden.
Zijn ervaringen tijdens de afgelopen decennia deelt hij op luchtige toon met zijn toehoorders.
Onder het overkoepelende motto: ‘Het belangrijkste in het leven is te weten wat niet belangrijk is.’ Een sprankelende anekdotische uiteenzetting, begeleid door beelden die de lachlust opwekken.
Doe uw voordeel met dit geneeskrachtige vaccin!

“Vandaag is het vroeger van de toekomst.

Geniet ervan, want
vroeger was alles beter.”

Manu ADRIAENS schreef als freelance journalist voor allerlei kranten en tijdschriften (onder meer Humo en De Standaard). 
Daarnaast werkte hij mee aan diverse radio- en tv-programma’s. Hij publiceerde inmiddels meer dan dertig boeken over uiteenlopende onderwerpen. In het circuit van de seniorenverenigingen staat hij bekend als een populaire verteller.

-----------------------------------------------

Na de uiteenzetting (duur: ca. 1u30) is er nog gelegenheid om wat vragen te stellen en daarna om gezellig na te praten bij een kopje koffie of een ander drankje tegen kostprijs.

Voor eventuele bijkomende inlichtingen:

  • Rita Slachmylders : tel: 052 - 30 07 31
  • of : NEOS.Londerzeel@telenet.be

(Leden : GRATIS   //   Niet-leden, geïnteresseerden  : 10 € - terugbetaald indien ze later lid worden)   

Georganiseerd door:
LONDERZEEL
Locatie:
GILDENHUIS
Gildenstraat 21
1840 LONDERZEEL