Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

CLUB-ACTIVITEITEN

De plaatselijke afdelingen organiseren tal van activiteiten. Deze gaan van voordrachten, daguitstappen, gezellig samenzijn, sport en ontspanning,...
In onderstaand overzicht worden sommige activiteiten (voordrachten, uitstappen, cultuur) van de afdelingen in de kijker gezet. Wil je weten wat een afdeling daarnaast nog op het programma staan heeft, neem dan zeker een kijkje op de website van de afdeling. Klik hier voor een overzicht van alle afdelingen en hun website

Terug naar overzicht
Algemene vergadering en voorjaarsfeest (ID 15-02-2023)
op 23/2/2023 om 16:00 tot 22:00
Programma:

 

Voorjaarsfeest en algemene vergadering

De boog kan niet altijd gespannen staan en dus plannen we zoals gebruikelijk een voorjaarsfeest. Bovendien zijn we toe aan statutaire algemene vergadering waarin we de leden informeren omtrent de financiële verrichtingen van het voorbije werkjaar en waarin we eveneens de activiteiten van 2022 gaan evalueren. Dit feest gaat door op donderdag 23 februari in het restaurant “De Bokkerijder “. We verwachten u om 16:00 u. Het programma en de menu zien er als volgt uit:

-         Glaasje bubbels/ fruitsap/water met hapjes bij binnenkomst

-         Toelichting cijfers/activiteiten van het afgelopen jaar

-         Bestuurshernieuwing/ bestuursaanvulling

-         3-gangen menu waarbij zowel de vis als de vlees liefhebbers aan hun trekken komen (witte en rode wijn wordt geserveerd aan tafel, water staat op de tafel). Indien er deelnemers zijn die meer dan twee consumpties nuttigen bij het eten dienen een extra bij te betalen.

-         Afsluiten doen we met een lekker dessert met ijs en fruit, waarna koffie of thee 

Inschrijven kan tot 15 februari.

De deelnameprijs is 70€ voor de leden en 80€ voor de niet leden. 

Hou er echter rekening mee dat het soms enkele werkdagen kan duren voordat het geld van jouw rekening op onze rekening overgeschreven is.

Ingeschreven ben je als het geld op 15 februari op de Neos Maaseik rekening staat.

 

Georganiseerd door:
MAASEIK
Locatie:
De Bokkerijder
Markt