Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Provinciale 2024 ontdekkingsreis naar AlbaniŽ en Noord-MacedoniŽ
op 11/9/2024 - 20/9/2024
Programma:

Een 10-daagse reis door het nog weinig bereisde Albanië en Noord-Macedonië.

Albanië, gelegen  op het Balkan schiereiland, heeft veel aspecten van de Italiaanse cultuur, maar staat bekend om de vrij unieke eigen cultuur die door de lange afsluiting vrij is gebleven van veel invloeden van buitenaf. Het land kent interessante steden, zoals de hoofdstad Tirana en heeft daarnaast ook een prachtig ruig berggebied. Ruim een derde van het land bestaat uit bosgebieden, moerassen en andere wilde natuur. Het binnenland kent milde zomers maar de kuststreek kent een typisch mediterraan klimaat. Een verrassende ontdekkingstocht met rijke historische en culturele hoogtepunten. 
 
Noord-Macedonië  is een bergachtig land met zestien toppen boven de 2000 meter en meer dan vijftig meren. De regio Macedonië staat al sinds de Oudheid bekend onder die naam. Het maakte onder andere deel uit van het Perzische rijk en het Romeinse rijk. Ohrid is een van de mooiste plaatsen in Noord-Macedonië, met enkele van de beste en culturele bezienswaardigheden en staat ook wel bekend als het ‘Jeruzalem van de Balkan’.
 
Een bijkomende reis is gepland van woensdag 11 september 2024 t.e.m. vrijdag 20 september 2024

Wil je deze unieke reis mee beleven? 
Schrijf je dan in via de website van KAMAAN Reizen:

Inschrijvingsformulier Albanië en Noord-Macedonië
 

Of wil je meer informatie? Neem contact op met limburg@neosvzw.be of met KAMAAN Reizen tel: 0476/88 88 57 email adres: info@kamaanreizen.be

Georganiseerd door:
NEOS Limburg