Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

De Neos Cadeaugids
Op zoek naar een UNIEK CADEAU? Met Neos vul je op 1-2-3 een mand vol plezier!
Een Neos-lidmaatschap als cadeau
Neos-bier, het bier dat je met een maatje drinkt
Warme groeten van Neos
Met trots presenteren we jullie onze Neos-wenskaartjes. Elk pakketje bevat 4 kaartjes (inclusief enveloppen) geïllustreerd met de prachtige Neos-tekeningen van de hand van Sabien Clement en heeft de kleine kostprijs van 5 euro per pakket (inclusief verzendingskosten)
Schenk een legaat
Wil jij mee bouwen aan de toekomst van Neos? Neem dan Neos op in je testament als ‘goed doel’ en bezorg ook toekomstige leden de tijd van hun leven.
Koop via Trooper en steun Neos
Van jeugdbewegingen tot natuurverenigingen: iedereen zit op Trooper. Nu dus ook Neos. Trooper is een online shop-platform met een missie. Wie via Trooper koopt bij winkels als Torfs, JBC of ColliShop kan een vereniging naar keuze steunen. Sinds kort zit ook Neos daarbij. Het kost jou niets extra want het zijn de aangesloten webshops die de commissie geven om zo verenigingen te steunen.
Doe een gift
Met Neos ga je vaak samen op stap, gezellig genietend van de mooie dingen van het leven. Dankzij je Neos-club heb je altijd iets om naar uit te kijken, ontmoet je oude en nieuwe vrienden en beleef je samen nét dat ietsje meer. Kortom met Neos beleef je de tijd van je leven.