Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Doe een gift
Met Neos ga je vaak samen op stap, gezellig genietend van de mooie dingen van het leven. Dankzij je Neos-club heb je altijd iets om naar uit te kijken, ontmoet je oude en nieuwe vrienden en beleef je samen nét dat ietsje meer. Kortom met Neos beleef je de tijd van je leven.

 

Met Neos beleef je als senior de tijd van je leven!

Met Neos ga je vaak samen op stap, gezellig genietend van de mooie dingen van het leven. Dankzij je Neos-club heb je altijd iets om naar uit te kijken, ontmoet je oude en nieuwe vrienden en beleef je samen nét dat ietsje meer.

Neos wil doorgaan met het verenigen van senioren op lokaal vlak via prikkelende voordrachten, culturele evenementen en uitstappen aan de scherpste prijzen én verdergaan met heel wat grootschaligere, broodnodige initiatieven zoals bv. de verenigingspil die belangrijk zijn om vereenzaming bij senioren aan te pakken. Vind je het belangrijk dat nog véél meer mensen de kans krijgen om een bruisende pensioentijd door te brengen samen met gelijkgezinden uit hun gemeente?

Stort een bijdrage als steun voor onze vereniging met meer dan 33.444 leden en 223 lokale afdelingen. Neos heeft jouw enthousiasme en hulp hard nodig om haar missie te blijven waarmaken!

Geef Neos wind in de zeilen en doneer een bijdrage, groot of klein, eenmalig of structureel,

op rekeningnummer BE98 4263 1359 3193
onder vermelding van "Steun Neos".

OF doe een online gift via dit formulier.


Wil je graag je lokale club een duwtje in de rug geven?
Vermeld dan bij je gift de naam van je lokale club en 50% van je gift gaat rechtstreeks naar de desbetreffende club (Bijvoorbeeld: Gift voor Neos Ekeren).

Je giften worden goed besteed. Lees er meer over in de samenvatting van Neos' beleidsplan 'Oud word je niet alleen'.

Belastingvoordeel
: Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro. Zo krijg je dit jaar maar liefst 45% van je gift terug na het invullen van je belastingaangifte. Een donatie kleiner dan 40 euro is natuurlijk ook heel zinvol. Iedere gift is welkom!

Vragen? Mail naar welkom@neosvzw.be of bel ons op het nummer 03/219 92 60.