Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Warme groeten van Neos
Met trots presenteren we jullie onze Neos-wenskaartjes. Elk pakketje bevat 4 kaartjes (inclusief enveloppen) ge´llustreerd met de prachtige Neos-tekeningen van de hand van Sabien Clement en heeft de kleine kostprijs van 5 euro per pakket (inclusief verzendingskosten)

De zomer is eindelijk weer in zicht. We vinden stilaan onze weg terug naar de theaters, terrasjes,… maar nog het belangrijkste: naar elkaar. Wat zal het deugd doen om elkaar weer eens echt terug te zien! Het is nog even wachten op de grote bijeenkomsten, maar om het wachten wat te verzachten hebben wij al een leuke verrassing voor jullie in petto!

Met trots presenteren we jullie onze Neos-wenskaartjes. Elk pakketje bevat 4 kaartjes (inclusief enveloppen) geïllustreerd met de prachtige Neos-tekeningen van de hand van Sabien Clement en heeft de kleine kostprijs van 5 euro per pakket (inclusief verzendingskosten).
Een echte win-win want jij hebt niet alleen een mooi pakketje kaarten, maar je steunt tegelijkertijd ook Neos. Want van elk verkocht pakketje gaat 1 euro naar de werking van Neos.

Het pakketje kaartjes kan je bestellen door een mailtje te sturen naar welkom@neosvzw.be met je naam en adres. Betalen kan je door te storten op de rekening van Neos vzw, BE98 4263 1359 3193 met de vermelding ‘wenskaartjes’. Eens we je betaling hebben ontvangen, gaat jouw pakketje de post op.


Laten we samen met een klein gebaar een groot verschil maken!

Hieronder kan je de kaartjes in het pakket al eens bewonderen