Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Warme groeten van Neos
Met trots presenteren we jullie onze Neos-wenskaartjes. Elk pakketje bevat 4 kaartjes (inclusief enveloppen) ge´llustreerd met de prachtige Neos-tekeningen van de hand van Sabien Clement en heeft de kleine kostprijs van 5 euro per pakket (inclusief verzendingskosten)

Omdat kaartjes sturen - en natuurlijk ook krijgen - zo fijn is, presenteert Neos twee pakketjes met de mooiste Neos-kaartjes. Of je nu gaat voor de prachtige illustraties van Sabien Clement of de hartverwarmende kerstkaartjes, je kaartje is gegarandeerd een schot in de roos!

 

NEOS KERSTKAARTJES


Om iedereen warme feestdagen te bezorgen, roept Neos je graag op om in je pen te kruipen en massaal kerstkaartjes te versturen. Laat je Neos-leden weten dat je aan hen denkt. Een klein gebaar, maar met een grote impact.

En Neos wil je hierbij helpen, want voor slechts 6 euro (exclusief verzendingskosten) heb je al een pakketje met 5 exclusieve kerstkaartjes (met enveloppen). Deze kan je versturen naar je Neos-leden of geven als eindejaarsgeschenk. Tegelijkertijd steek je ook Neos een hart onder de riem, want van elk verkocht pakketje gaat 1 euro naar de werking van Neos. In deze tijden in het bijzonder helpen alle beetjes. Afgelopen periode was en is moeilijk voor heel veel individuen, sectoren en organisaties als de onze. Dit extraatje heeft dan ook een grote waarde voor ons. Door jullie hulp proberen we te blijven doen wat we altijd doen: er voor elkaar zijn. We blijven werken aan nieuwe ideeën, activiteiten en initiatieven om bij te leren, te ontspannen en samen (sterk) te zijn. We laten jullie niet los!

Het pakketje kaartjes kan je bestellen door een mailtje te sturen naar welkom@neosvzw.be met je naam en adres. Betalen kan je door te storten op de rekening van Neos vzw, BE98 4263 1359 3193 met de vermelding ‘kerstkaartjes + jouw naam’. Eens we je betaling hebben ontvangen, gaat jouw pakketje de post op.

Laten we samen met een klein gebaar een groot verschil maken!

Bovenaan kan je de kaartjes in het pakket al eens bewonderen. 

 

NEOS WENSKAARTJES


Met trots presenteren we jullie onze Neos-wenskaartjes. Elk pakketje bevat 4 kaartjes (inclusief enveloppen) geïllustreerd met de prachtige Neos-tekeningen van de hand van Sabien Clement en heeft de kleine kostprijs van slechts 5 euro per pakket (exclusief verzendingskosten).

Een echte win-win want jij hebt niet alleen een mooi pakketje kaarten, maar je steunt tegelijkertijd ook Neos. Want van elk verkocht pakketje gaat 1 euro naar de werking van Neos.

Het pakketje kaartjes kan je bestellen door een mailtje te sturen naar welkom@neosvzw.be met je naam en adres. Betalen kan je door te storten op de rekening van Neos vzw, BE98 4263 1359 3193 met de vermelding ‘wenskaartjes + jouw naam’. Eens we je betaling hebben ontvangen, gaat jouw pakketje de post op.

Laten we samen met een klein gebaar een groot verschil maken!

Bovenaan kan je de kaartjes in het pakket al eens bewonderen