Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Speel mee en win!
Ook dit jaar kon je tijdens de Ledenwedstrijd 2023 mooie prijzen in de wacht slepen. Misschien ben bij straks bij de gelukkige winnaars.

En de winnaars zijn …

Om het nieuwe Neos-werkjaar goed in te zetten, lanceerden we in september onze ledenwedstrijd. Een ontspannen weekendje weg, een fantastische voorstelling, … Hieronder kan je de gelukvogels van dit jaar ontdekken die wisten dat Neos vzw 35.196 leden telde op 1 september 2023. Graag bedanken we ook onze partners die deze mooie prijzen hebben geschonken.

1. Vakantiedomein Ter Helme: fijn fiets- en wandelarrangement
Anne-Marie Vanpraet kan samen met haar compagnon de Belgische kust verkennen tijdens een heerlijk fiets- en wandelarrangement in duindomein ter Helme. Naast 2 nachten met ontbijtbuffet en 2 driegangen-diners, kunnen ze gewapend met een informatiepakket en fietskaart de pareltjes van onze kust verkennen. Heerlijk uitwaaien aan zee. Ter Helme, jouw duindomein aan zee. Hier is de kust veilig!

Website

2. Vayamundo: waardebon van 300 euro
Uitwaaien aan zee of wandelen in Houffalize? De locaties van Vayamundo hebben voor ieder wat wils. Voor Denise Stryckmans zal het moeilijk kiezen worden, want zij sleepte een voucher ter waarde van 300 euro in de wacht.

Website

 

3. Reizen Lauwers: waardebon van 250 euro
Van toffe daguitstappen tot verre reizen, bij Reizen Lauwers valt er voor ieder wat te beleven. Met haar waardebon van 250 euro kan Else Nijs al dromen van een fijne tijd in een pico bello organisatie naar een zelfgekozen bestemming

Website

 

4. Intersoc: 3 waardebonnen van 200 euro
Intersoc heeft het hele jaar door fantastische vakantiebestemmingen. Het pittoreske gebied Flims, het nieuwe Bad Hofgastein in Oostenrijk of in het vernieuwde hotel Fabiola te Leysin. Of je nu graag wandelt, skiet of gewoon relaxed. Jos Schoefs, Thérèse Martens en Louisa Van Looy zullen zeker kunnen genieten van een geweldige vakantie.

Website 

 
5. KAMAAN Reizen: 10 luxueuze champagnepakketten
Gabriel Deleu, Johan Deylgat, Rita Eeckhoudt, Nadine Meulenyzer, Kristina Maes, Marc Voets, Lucienne Sneyers, Charlotte Gilissen, Lieve Saterdag en Elly Van den Eynde kunnen tijdens de feestdagen volop klinken, want zij scoorden elk een luxueus geschenkpakket met champagne in de wacht. Santé!

Website
6. Alk Reismakers: een Riviercruise op de Moezel van 4 nachten voor 2 personen
Etienne Beckers en zijn partner kunnen helemaal tot rust komen op deze prachtige riviercruise die de adembenemende streek van de Moezel verkent. Naast een verblijf op het schip MS Viva Tiara staan bezoeken aan Koblenz, Beilstein, Zeil, Bernkastel, Daun, Cochem, Alken en de Abdij van Maria Laach op de planning. Een wijnproeverij ontbreekt niet. Dit alles onder begeleiding van een Nederlandstalige gids.

Website 

 

7. VISITWallonia.be en Logis de Belgique: gastronomisch weekend voor 2 personen
Marie-Paule Severijns mag zich verheugen op cultuur, geschiedenis en lekker eten tijdens een gastronomisch weekend, met een schitterend uitzicht over de Semois en het dorpje Frahan. Zij en haar partner genieten van twee overnachtingen, halfpension in Logis Hôtel Beau Séjour in Frahan-sur-Semois. Het Fort van Bouillon en één van De Mooiste Dorpen van Wallonië, Laforêt liggen vlakbij om te bezoeken. De voucher is tot oktober 2024 geldig.

Website

  

 8. Toerisme Sint-Niklaas: 5 Reynaert-geschenkpakketten
Jan Creemers, Luc Vancaeyseele, Lode De Reymaeker, Jean De Temmerman en Kristel Verelst kunnen ontdekken hoe de schalkse vos Reynaert de hoofdstad van het Waasland verovert. Toerisme Sint-Niklaas schenkt 5 Reynaert-geschenkpakketten weg: een linnen draagtas gevuld met een met de hand gedrukte theedoek, een ambtelijk gebakken emaillen mok, 2 hippe postkaartjes, een pluche vos en een set van 6 artisanale Reynaertpralines.

Website

 

 9. MarieFleur: 4 waardebonnen van 50 euro
Volgende dames, Ria Van Campfort, Veerle Schautteet, Monique Van Opstal en Nadine Amelinckx mogen gaan winkelen in modeboetiek MarieFleur. Ideaal om te schitteren in een prachtige outfit voor de feestdagen

Website
 

 

 10. Operaballet Vlaanderen: Duoticket voor voorstelling Die sieben Todsünden & Petroesjka
Erna Vanhee kan met haar compagnon genieten van voorstelling ‘Die sieben Todsünden & Petroesjka’ op donderdag 25 januari 2024 in de Stadsschouwburg te Antwerpen. Choreograaf Stijn Celis brengt een hedendaagse interpretatie van dit meesterwerk waarin dans en opera, de American Dream en maatschappijkritiek hand in hand gaan. De muziek wordt live gebracht door het Symfonisch Orkest van Opera Ballet Vlaanderen onder leiding van chef-dirigent Alejo Pérez.

Website

 

 

 11. Concertgebouw Brugge: Duo-dagpas voor het Witte Blad
Jozef Vandenameele en partner kunnen genieten van de namiddagconcerten van het Witte Blad op zondag 18 februari 2024. Gedreven door een oncontroleerbare creatiedrang vertrouwen kunstenaars hun inspiratie toe aan het witte blad (of aan een leeg scherm). Met als resultaat een parcours vol technische of esthetische uitdagingen dat leidt tot hun nieuwe creatie.

Website 

 

 

12. Studio 100: twee duotickets voor Red Star Line Musical
Studio 100 heeft ondertussen voor deze prestigieuze spektakelmusical, de kaap van 250.000 tickets gehaald. Ook Neos heeft heel wat zitjes gevuld. De voorstelling baseert zich op het verhaal van de gelijknamige rederij en de levensverhalen van de passagiers. Een groot, episch verhaal van bij ons. Denise Bussé en Bart Peccue zijn de gelukkige die samen met hun partners deze spektakelmusical mogen bewonderen in het voorjaar.

Website
 
 

13. Zoo Antwerpen – Zoo Planckendael: twee duotickets
Dierenliefhebbers Willem D’heer en Heidi Bekaert winnen een duoticket voor een dag naar keuze (geldig tot eind 2024) in de mooiste 19de-eeuwse dierentuin ter wereld, de ZOO van Antwerpen of in het avontuurlijk dierenpark van maar liefst 42 hectare in de ZOO van Planckendael.

Website Zoo   -    Website Planckendael 

 

 14. Pairi Daiza: twee duotickets
Mia De Bruyn en Koen Naessens gaan binnenkort met hun compagnon op unieke reis in Pairi Daizi. Zij ontdekken door vijf continenten de cultuur, architectuur, fauna, flora en spiritualiteit van de mooiste plekken op onze planeet. Het wordt een magische dag!

Website 

 

15. Neos: heerlijk Neos-bier pakket
Als heerlijk goudbruin biertje met frisse afdronk is ons Neos-biertje perfect om met je maatje te klinken. Annie Stache, Mia Smeets, Dirk Cortebeeck, Romain Roegist en Griet Geysels kunnen binnenkort al klinken met hun pakket van 12 flesjes. Schol!
 
Website