Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Speel mee en win!
Ook dit jaar kon je tijdens de Ledenwedstrijd 2023 mooie prijzen in de wacht slepen. Misschien ben bij straks bij de gelukkige winnaars.

  

  

1. Vakantiedomein Ter Helme: fijn fiets- en wandelarrangement
Verken met een compagnon de Belgische kust tijdens een heerlijk fiets- en wandelarrangement in duindomein ter Helme. Tijdens je verblijf geniet je van 2 nachten met ontbijtbuffet en 2 driegangen-diners. Gewapend met een informatiepakket en fietskaart kan je de pareltjes van onze kust verkennen. Heerlijk uitwaaien aan zee! Datum naar keuze, naargelang de beschikbaarheid.
Ter Helme, jouw duindomein aan zee. Hier is de kust veilig.

Website

2. Vayamundo: waardebon van 300 euro
Uitwaaien aan zee, wandelen in Houffalize? De locaties van
Vayamundo hebben voor ieder wat wils. De voucher ter waarde van 300 euro kan je in elk van
deze bestemmingen gebruiken.
Aan jou de keuze.

Website

 

3. Reizen Lauwers: waardebon van 250 euro
Van toffe daguitstappen tot verre reizen, bij Reizen Lauwers valt er voor ieder wat te beleven. Een waardebon van 250 euro zet je aan het dromen van een fijne tijd in een pico bello organisatie naar een zelfgekozen bestemming.

Website

 

4. Intersoc: 3 waardebonnen van 200 euro
Intersoc heeft het hele jaar door fantastische vakantiebestemmingen. Het pittoreske skigebied Flims, het nieuwe Bad Hofgastein in Oostenrijk of in het vernieuwde hotel Fabiola te Leysin. Of je nu graag wandelt, skiet of gewoon relaxed, bij Intersoc beleef je steeds een geweldige vakantie. De waardebon is te gebruiken voor een exclusieve Neos-reis in een Intersoc hotel.

Website 

 
5. KAMAAN Reizen: 10 luxueuze champagnepakketten
Onze reispartner KAMAAN reizen schenkt 10 luxueuze geschenkpakketten champagne.
KAMAAN reizen organiseert en begeleidt groepsreizen op maat voor 55+, van A tot Z, helemaal volgens uw wensen en steeds tot in de puntjes verzorgd.

Website
6. Alk Reismakers: een Riviercruise op de Moezel van 4 nachten voor 2 personen
Maak kans op deze prachtige riviercruise die de adembenemende streek van de Moezel verkent. Naast een verblijf op het schip MS Viva Tiara staan bezoeken aan Koblenz, Beilstein, Zeil, Bernkastel, Daun, Cochem, Alken en de Abdij van Maria Laach op de planning. Een wijnproeverij kan niet ontbreken. Dit alles onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Vertrek op 12 oktober 2024 te Alken in een luxe-autocar richting Koblenz. De reischeque bevat de deelname voor twee personen in een tweepersoonskamer.

Website 

 

7. VISITWallonia.be en Logis de Belgique: gastronomisch weekend voor 2 personen
Geniet van cultuur, geschiedenis en lekker eten tijdens een gastronomisch weekend, met een schitterend uitzicht over de Semois en het dorpje Frahan. Waar kan je je op verheugen? Twee overnachtingen voor twee personen in Logis Hôtel Beau Séjour in Frahan-sur-Semois. Het Fort van Bouillon en één van De Mooiste Dorpen van Wallonië, Laforêt liggen vlakbij om te bezoeken. De voucher is tot oktober 2024 geldig.

Website

  

 8. Toerisme Sint-Niklaas: 5 Reynaert-geschenkpakketten

2023 is het jaar van Reynaert in Sint-Niklaas. De schalkse vos verovert de hoofdstad van het Waasland. Toerisme Sint-Niklaas schenkt 5 Reynaert-geschenkpakketten weg: een linnen draagtas gevuld met een met de hand gedrukte theedoek, een ambtelijk gebakken emaillen mok, 2 hippe postkaartjes, een pluche vos en een set van 6 artisanale Reynaertpralines. De winnaars kunnen hun prijs afhalen in het toeristisch infopunt en daar ontdekken hoe verrassend Sint-Niklaas is.

Website

 

 9. MarieFleur: 4 waardebonnen van 50 euro
Goed nieuws voor alle dames die graag een prachtige outfit in de wacht slepen, want modeboetiek MarieFleur geeft vier waardebonnen weg van 50 euro per stuk. Ideaal om te kunnen schitteren voor de feestdagen.

Website
 

 

 10. Operaballet Vlaanderen: Duoticket voor voorstelling Die sieben Todsünden & Petroesjka
Choreograaf Stijn Celis brengt een hedendaagse interpretatie van dit meesterwerk waarin dans en opera, de American Dream en maatschappijkritiek hand in hand gaan. De muziek wordt live gebracht door het Symfonisch Orkest van Opera Ballet Vlaanderen onder leiding van chef-dirigent Alejo Pérez. Geniet met twee op donderdag 25 januari van de voorstelling ‘Die sieben Todsünden & Petroesjka’ in de Stadsschouwburg te Antwerpen.

Website

 

 

 11. Concertgebouw Brugge: Duo-dagpas voor het Witte Blad
Gedreven door een oncontroleerbare creatiedrang vertrouwen kunstenaars hun inspiratie toe aan het witte blad (of aan een leeg scherm). Met als resultaat een parcours vol technische of esthetische uitdagingen dat leidt tot hun nieuwe creatie. Benieuwd naar het verloop van inspiratie tot geboorte van nieuw werk? Het Concertgebouw schenkt voor één duo een dagpas voor de namiddagconcerten van het Witte Blad op zondag 18 februari 2024.

Website 

 

 

12. Studio 100: twee duotickets voor Red Star Line Musical
Studio 100 heeft ondertussen voor deze prestigieuze spektakelmusical, de kaap van 250.000 tickets gehaald. Ook Neos heeft heel wat zitjes gevuld. De voorstelling baseert zich op het verhaal van de gelijknamige rederij en de levensverhalen van de passagiers. Een groot, episch verhaal van bij ons. Studio 100 schenkt twee duotickets weg voor een op later te bepalen voorstelling in het voorjaar met als locatie het Studio 100 Pop-up Theater te Puurs.

Website
 
 

13. Zoo Antwerpen – Zoo Planckendael: twee duotickets
Dierenliefhebbers opgelet, er zijn twee duotickets te winnen voor een dag naar keuze (geldig tot eind 2024) in de mooiste 19de eeuwste dierentuin ter wereld, de ZOO van Antwerpen of in het avontuurlijk dierenpark van maar liefst 42 hectare in de ZOO van Planckendael. Misschien een leuke trip met de kleinkinderen?

Website Zoo   -    Website Planckendael 

 

 14. Pairi Daiza: twee duotickets
Zin in een unieke reis door vijf continenten om de cultuur, architectuur, fauna, flora en spiritualiteit van de mooiste plekken op onze planeet te ontdekken? Pairi Daiza biedt twee duotickets aan voor een ontspannende dag. Een magische plek om te bezoeken!

Website 

 

15. Neos: heerlijk Neos-bier pakket
Als heerlijk goudbruin biertje met frisse afdronk is ons Neos-biertje perfect om met je
maatje te klinken. Vijf Neos-leden kunnen binnenkort klinken met hun pakket van 12 flesjes. Schol!
    

Website