Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Opening Neos Huis: persbericht en videoverslag
Op 7 oktober 2021 vierden we de officiële opening van ons Neos Huis. Dit ging niet onopgemerkt voorbij, want ons verhaal werd opgepikt door de nationale pers. Lees hier het volledige persbericht.
Persbericht 'Neos lanceert de verenigingspil'
Samen op de bres tegen medicatiemisbruik
Persbericht '73% van de Neos-senioren wil verplichting voor Covid-vaccin'
Seniorenvereniging Neos bevroeg haar leden naar aanleiding van de coronacrisis. 96% van deze Neos-senioren laat zich sowieso vaccineren. "Als we onze vrijheid terug willen, zullen we toch aan vaccinverplichting moeten denken."
Neos wint BSAE award voor ‘Neos met een hart’!
We morgen trots zijn op ons professionalisme. Neos ontving zopas de BSAE award omdat we met onze solidaire campagne zo intens inzetten op samenwerking, professionaliteit en onze blik richten naar ‘buiten’, op maatschappelijke uitdagingen.
Reportage 'Senioren breken uit', AVS-tv, 20 september 2018
De Oost-Vlaamse tv-zender AVS maakte een leuke reportage over de lancering van ‘Neos breekt uit. Ook op Radio 2 werd het initiatief Neos met een hart onder de aandacht gebracht.
Neos directeur neemt het op voor ouderen en het verenigingsleven, Wascabi, september 2018
Dat ouderenverenigingen niet altijd positief in beeld komen, weten we allang. Neos directeur Martin De Loose zet zich in om de perceptie te keren. Hij ging in gesprek met prof. Dominique Verté en N-VA-parlementslid Lorin Parys voor Wascabi, het beleidsmagazine van De Federatie, de belangenbehartiger van het sociaal-cultureel werk.