Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Jaarverslag 2022 - het jaar waarin onze vereniging weer kon bloeien
Blik mee terug op 2022, het jaar met een tevredenheidsscore van 85+% en een knallend seniorenfestival, in een visueel jaarverslag met cijfers en grafieken. Benieuwd? Ontdek het hier.
Jaarverslag 2021 - Neos neemt je mee
2021: het jaar waarin Neos hoopvol is blijven verenigen. Niet opgeven en elke kans grijpen in wat uiteindelijk misschien wel het moeilijkste jaar van deze pandemie zou blijken. En dat hoopvol ook succesvol kan zijn, bewijst dit jaarverslag!
Jaarverslag 2020 - het jaar waarin verenigen plots niet meer zomaar kon...
Maar we hebben samen bewezen dat een vereniging zo veel meer is dan de som van haar activiteiten
Beleidsplan “Oud word je niet alleen”
“Oud word je niet alleen. Neos neemt je mee!” Onder dit motto diende Neos een nieuw Beleidsplan in bij het subsidiërende Agentschap Sociaal-Cultureel Werk van de Vlaamse overheid. Benieuwd waar we samen onze schouders willen onderzetten in de periode 2021-2025? Je vindt hier een beknopte versie van het plan.

Visietekst over verenigingsleven
De Vlaamse regering snoeit in de culturele sector. Het verenigingsleven staat onder druk. Toch blijft Neos positief geloven in de kracht van het verenigen en schreef daar een visietekst over. U kan de visietekst hier bestellen.
60 met een +
Gerontologe Els Messelis schreef een boek over zinvol, creatief en succesvol ouder worden. Omdat (zinvol) genieten van je pensioenleeftijd ook het handelsmerk van Neos is, werkt Neos graag mee aan de uitgaven van haar boek “60 met een +”.