Wegwijs in champagne

(een snelcursus over bubbels) met proeverij. - Waar liggen de wijngaarden en waarom liggen ze zo verspreid? - Hoe wordt deze godendrank geproduceerd: een 10-stappen plan - Vaktermen als millésimé, récoltant manipulant, grand cru, ultra brut, blanc de noirs, dégorgement en liqueur d’expédition - De rol van de klimaatverandering - Het spanningsveld tussen kleine boeren en grote merken - Worden andere mousserende wijnen met dezelfde techniek geproduceerd? - Welke appellaties dagen Champagne uit?
Lezingen

Praktische gegevens

L’Escaut, Viermaartlaan 7 9600 Ronse.
18-06-25
Ontvangst 14:30
Aanvang 15:00
Voor iedereen
Aantal plaatsen resterend: 14
lezing en koud buffet: 45,00 euro voor leden
lezing en koud buffet: 50,00 euro voor niet leden
Op voorhand inschrijven verplicht

Inschrijven:

Tegen vr 06/06/2025

 

We starten met koffie

Op het menu :  koud buffet

Neos Ronse

Contactgegevens
ronse@neosclub.be