Kerstfeest

Praktische gegevens
We blijven DIT jaar in Zwijndrecht en hebben gekozen voor restaurant De Fermette in de Sint-Annaboomstraat
waar we in de veranda zullen eten.
We beginnen met een aperitief een glaasje cava of de huismocktail met passievrucht & gember
Daarna is het een keuzemenu
VOORGERECHT
Traaggegaard & gelakt buikspek
OF
Coquilles “en papillotte” met zure room
HOOFDGERECHT
Hertenfilet met portojus, peertje, warm groentenboeket & amandelkroketjes
OF
Winter kabeljauw, zeekraal, tomaat, beurre blanc & puree
DESSERT
Eton mess (cuberdon - bosvruchten - vanille)
OF
Irish coffee
Water wordt op tafel voorzien
1 koffie of thee (of fris, voor diegenen die reeds Irish coffee hadden na de maaltijd)
Andere dranken rekent men op het einde van de middag individueel af.
Enkel voor leden
Waar: De Fermette Sint-Annaboomstraat 37 Zwijndrecht Contactgegevens : Frieda Van Camp 0475/307552 of friedavancamp@hotmail.com
Bob Van den Wouwer 0475 37 34 16 of vdw.bob@icloud.com Bij reservatie dient de keuze van het menu (voorgerecht,hoofdgerecht,dessert) doorgegeven te worden
Inschrijven : door betaling van 50 euro voor leden via de website of op rekening van
Neos Zwijndrecht Burcht BE92 7330 4529 8323 voor 4 december 2025.
Neos Zwijndrect-Burcht
Contactgegevens
Ook Interessant

3-daagse nationale reis naar Utrecht met bijwonen musical Moulin Rouge
Cultuurreis met bezoek aan Utrecht, Deventer en Leerdam en de spektakulaire musical Moulin Rouge.

De Avond van de Filmmuziek 2026
Zaterdag 9 mei verandert de AFAS Dome in de grootste bioscoop van het land, waar de meest icornische filmmuziek tot leven komt. Laat je meevoeren door bekende soundtracks, live gebracht door het Antwerp Philharmonic Orchestra en getalenteerde solisten, met de filmbeelden als adembenemend decor. Dé concertbelevenis in teken van memorabele filmmuziek!

Amadeus, A Requiem of Love
Dit is de nieuwe productie van het wereldberoemde dansgezelschap Szeged Contemporary Dance Company. Het belooft weer modern ballet van het hoogste niveau. Sprankelend, hedendaags en betoverend.
