Page 4 - _0BGDG_CRM NEOS SEPT 24_2435426.PDF
P. 4

Wandelen als dagelijks genot                 Elektrische koetsen in Brussel
            Regelmatig wandelen maakt je niet alleen gezonder   Tradities zijn er om in ere te houden maar ook om te ver-
            maar ook gelukkiger. Daar zijn ze bij Wandelsport   nieuwen. In 2022 werd beslist niet langer paarden te ge-
            Vlaanderen heilig van overtuigd. Om die passie te   bruiken voor de koetstochten door Brussel. Het was niet
            delen lanceerde de vzw een gloednieuw platform. De   alleen moeilijk om daar nog personeel voor te vinden, er
            website is een inspiratie- en informatiebron voor alle   kwam ook protest van dierenliefhebbers. Je zag de dieren
            wandelaars, of ze nu lid zijn van de wandelfederatie of   &+ !" 7,*"/ -2ƛ"+ &+ !" %&11"ǽ  + 7, $/,"&!" %"1 &!"" 3 +

            niet. De mooiste Belgische en buitenlandse routes   elektrische koetsen. Volgens gebruikers is de ervaring het-
            komen aan bod. Ook de vroeger Walking in Belgium   zelfde, alleen het geluid van de hoeven op de kasseien
            kalender - met jaarlijks ruim 1.300 wandelingen -   moet je er zelf bij bedenken.
            verhuisde mee naar www.wandel.be.



          Wereldeidag 13 oktober
          Bijzonder veelzijdig, budgetvriendelijk en voedzaam: eitjes heb-
          ben het allemaal. Volgens de organisatoren van de Wereldeidag
          hebben ze zelfs het potentieel om de hele wereld te voeden.
          Eieren kunnen ook een rol spelen in de strijd tegen ondervoeding
          en groeiachterstand bij kinderen in ontwikkelingslanden.
          De veilige en hygiënische verpakking door hun schaal vormt
          daarbij een extra voordeel. Los daarvan, is een eitje bij het
          ontbijt ook gewoon geweldig lekker. Recepten met ei vind je op
          www.lekkervanbijons.be/producten/ei




                                                               Halfhalf voor de ideale balans
                                                               De Week van de Smaak (van 1 tot 10 november) focust
                                                               zoals steeds op nieuwe smaken en omarmt gezonde en
                                                               duurzame voeding. Het thema ‘halfhalf’ wil zeggen dat we
                                                               op zoek gaan naar de ideale balans tussen plantaardige
                                                               en dierlijke maaltijden. Zo kunnen we bijdragen tot een
                                                               vitale levensstijl in een duurzamere wereld. Lekkere
                                                               recepten vind je op www.gezondleven.be/halfhalf



          4 - NEOS
   1   2   3   4   5   6   7   8   9