NEOS_MAART.pdf - page 15

15
NEOS
Culinair
Salade met bramen en stilton-
Halveer de pruimen en verwijder de pit.
Snijd de vijg in acht maantjes.
Snijd plakjes van de stilton.
Meng alle ingrediënten samen en werk af
met de bramenazijn, peper en zout.
Koude waterkerssoep met
sint-jakobsvruchten
Was de waterkers en mix met de groentebouillon.
Kruid met peper en zout.
Snijd de bresaola fijn en plet de pistachenoten.
Bak de sint-jakobsvruchten op een hoog vuur in
een pan met antiaanbaklaag en kruid met peper
en zout.
Werk de soep af met pistachenoten,
bresaola en waterkers.
Ingrediënten voor zes personen
8 kwetsen (soort pruimen)
1 vijg
stiltonkaas
friseesla
1 handvol pecannoten
peper en zout
bramenazijn
Ingrediënten voor vier personen
2 bussels waterkers
18 sint-jakobsvruchten
2 dl groentebouillon
zwarte peper
fleur de sel
100 g pistachenoten
100 g bresaola
enkele takjes waterkers
1...,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,...52
Powered by FlippingBook